Menjant una tapa solidària sumes el teu esforç contra la pobresa infantil i, a més, tens l’opció d’aconseguir premis suculents!

Amb la consumició de la tapa solidària hi ha l’opció d’omplir les dades del posagots de la Tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a 2 persones cedit per cada un dels restaurants participants.

La promoció s’iniciarà el dia 4 d’octubre de 2016, i estarà activa fins el 4 de gener de 2017, data en què finalitzarà el termini de participació. El dia 31 de gener el Casal dels Infants escollirà els guanyadors dels premis entre tots els posagots participants, mitjançant selecció a l’atzar davant de notari.

S’entrarà també en un sorteig d’un viatge a Dubai per a dues persones cortesia del xef Mariano Andrés amb visita inclosa al seu restaurant “Seville’s” a la capital dels Emirats. “Estic molt content de poder oferir aquesta oportunitat de connectar Barcelona amb Dubai a través de la solidaritat”, ha comentat el xef a l’acte inaugural de la 6a edició de la Tapa Solidària.

One response »

  1. Retroenllaç: Comer y luchar contra la pobreza en la Ruta Tapa Solidaria - divinossabores.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s