Al Casal dels Infants acompanyem prop de 6.000 infants, joves i famílies a fer petits passos cap a l’autonomia, cada dia. Reforcem l’educació als nens i nenes que ho necessiten, donem suport a les seves famílies, formem en oficis els joves i els procurem oportunitats de treball.

I ho fem als barris que concentren les situacions més greus d’exclusió social: el Raval, la Mina, Sant Adrià de Besòs, Badalona Sud, barris de Fondo i Santa Rosa-Raval a Santa Coloma i al municipi de Salt a Girona.

No són temps fàcils. Per a ningú. I la crisi, a aquests infants i joves els afecta molt més perquè la seva situació és ja d’inici molt vulnerable. Al Casal creiem que “la pobresa no ha de ser hereditària” i des de fa 30 anys lluitem per trencar aquest cercle.

Foto_vincles

Vincles

Per aconseguir-ho, la implicació de tothom és essencial. La Tapa Solidària és precissament el reflex d’aquesta suma d’esforços, que en aquest cas, contribueix a mantenir i impulsar el projecte maternoinfantil Vincles del Casal dels Infants.

Invertir en educació, quan abans millor, fa créixer les possibilitats de tirar endavant dels nens i nenes, i és per això que aquest servei maternoinfantil dóna suport, cada dia, a les mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat. La Tapa Solidària ha estat clau en el funcionament de Vincles als barris de Badalona, Santa Coloma, Salt i Barcelona.

Des del 2011, la Tapa Solidària ha aconseguit 66.000 euros. I creixem cada any. El darrer any hem acompanyat 189 mares i 212 nadons d`entorns i famílies marcades per la pobresa perquè tinguin un inici de vida segur i puguin tirar endavant.

Gràcies a totes i tots els qui ho feu possible cada dia!


Segueix el fil del Casal a