Escribà – Galeta solidària

Estàndard

escriba_galeta-solidaria

L’emblemàtica pastisseria Escribà, fundada el 1906, és sinònim de creativitat i qualitat, i al local de l’Eixample alberga una cafeteria i un showroom que exhibeix els seus pastissos i dolços. Si estàs per la zona, no dubtis en passar a degustar alguna de les seves creacions i tastar la galeta solidària amb la que col·laboren amb el Casal dels Infants.

Des del 2011, la Tapa Solidària ha aconseguit donar un suport imprescindible a mares i nadons de 0 a 3 anys, per enfortir-les i fer que la seva maternitat també sigui una oportunitat per a un futur millor. Si vols també pots col·laborar amb el Casal fen-te soci o fent un donatiu.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s