Finalitzen tres mesos de solidaritat que transformarem en oportunitats!

Estàndard

Sembla que va ser ahir quan vàrem posar en marxa la 3a edició de la Tapa Solidària… i ja han passat tres mesos!
I quins 3 mesos plens de propostes culinàries, solidaritat, de suport ciutadà, de complicitat dels mitjans, de felicitacions, de propostes, de bon rotllo!

Posar el punt i final ens costa perquè ens entusiasma poder compartir el projecte del Casal dels Infants amb la ciutadania, gràcies al talent dels equips dels diferents restaurants col·laboradors. Moltes gràcies als 78 establiments que hi heu col·laborat aquest any!
Moltes gràcies també al suport incondicional dels seus padrins: els germans Albert i Ferran Adrià, que un any més han posat l’ànima en el projecte, abanderant aquesta iniciativa i fent d’ambaixadors de la lluita contra la pobresa infantil.
I per descomptat, moltes gràcies a les persones que ens heu seguit a través d’aquest blog, i a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram… i que heu compartit continguts, opinions, experiències…!

El proper 4 de febrer, a les 17h30, celebrarem l’acte de cloenda de la Tapa al restaurant Arola de l’Hotel Arts, i serà el moment de donar a conèixer el balanç d’aquesta tercera edició, el nom del guanyador del sorteig del viatge a Dubai, els guanyadors dels àpats als diferents restaurants, entre d’altres sorpreses!

Ara posem el punt i final a la 3a edició, però no tanquem les vies de col·laboració per seguir lluitant contra l’exclusió social. Si no has tingut ocasió de participar al projecte de la Tapa Solidària però vols posar el teu gra de sorra per lluitar contra la pobresa infantil, col·labora en la campanya ‘El teu suport, avui, alimenta el futur de molts infants’.

I si vols seguir el fil de l’actualitat dels projectes del Casal dels Infants ho pots fer a través dels següents enllaços:

Des d’aquí us diem A REVEURE i esperem retrobar-vos l’any que ve, en una nova edició!

Gràcies a tots i a totes, i molt bon any!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s