La Tapa té estrella!

Estàndard

Els germans Albert i Ferran Adria atenent els mitjans de comunicacio en la presentació de la Tapa Solidària del Casal dels Infants, en una foto de l'edició de 2012La Tapa Solidària té estrella! És una tapa amb sort!, la sort de comptar amb molts restaurants amics, alguns d’ells distingits amb estrelles Michelin

Volem felicitar, especialment, el Tickets i l’Albert Adrià, per haver assolit la seva primera estrella Michelin. Estem convençuts que guanyar una estrella de la prestigiosa guia demana gran esforç, i també demana un alt nivell d’exigència poder-la mantenir. L’exemple de treball i responsabiltat dels equips distingits és un mirall per als joves que cada dia s’esforcen per tenir oportunitats de futur al Casal dels Infants.

La nostra sincera enhorabona als restaurants que formen part de l’univers ‘Michelin’. La cuina dels restaurants de la Tapa, però, compta amb el valor afegit de l’esperit solidari que demostren donant suport a les persones més vulnerables, sumant esforços per lluitar per la igualtat d’oportunitats, i el premi pel seu compromís no té preu.

Aquí us detallem els restaurants que compten amb estrelles Michelin i que formen part de la Tapa:

  • Tickets, que ofereix com a tapa solidària les olives esferificades
  • Can Jubany, a Calldetenes, que ha seleccionat els canelons amb rossinyols a la crema com a tapa solidària
  • Gaig, que ha triat la brandada de bacallà com a proposta solidària
  • Hofmann, que proposa com a tapa solidària el pastís de formatge nucli de fruits vermells i sorbet de nabius
  • Dos Palillos

No us perdeu aquesta oportunitat estelar! Tasteu la Tapa Solidària! La millor cuina i solidària!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s