Moltes gràcies per fer néixer noves oportunitats!

Estàndard
Foto de família de la Tapa Solidària 2012

Foto de família de la Tapa Solidària 2012

La segona edició de la Tapa Solidària arriba al final després de tres mesos de bona feina, de sumar compromisos, de sentir la participació ciutadana, de generar moltes complicitats… i d’il·lusió per seguir generant noves oportunitats

Diuen que segones parts mai són bones, però des de la nostra experiència podem desmuntar aquest tòpic després de constatar que la segona edició de la Tapa ha superat l’èxit de la primera.

El passat 16 d’octubre engegàvem la segona edició de la Tapa Solidària, posant tota la il·lusió i entusiasme per generar noves oportunitats de futur per transformar la realitat de les persones més vulnerables. Després de tres mesos hem assolit l’objectiu d’implicar més restaurants en el projecte que, a la vegada, han compartit amb la ciutadania el projecte del Casal a través d’aquesta iniciativa.

Des del Casal dels Infants volem agrair especialment el suport incondicional dels seus padrins: els germans Albert i Ferran Adrià, que un any més han posat l’ànima en el projecte, abanderant aquesta iniciativa i fent d’ambaixadors de la lluita contra la pobresa infantil. Volem agrair també molt sincerament la implicació i participació dels restaurants col·laboradors, que han permès fer arribar la missió i els valors del Casal dels Infants des dels seus establiments, i n’han fet còmplices tot l’equip i els seus clients, els quals han pogut tastar saboroses i solidàries tapes. Aquest agraïment sincer també el volem fer arribar a les persones que ens han donat suport fent-se ressò del projecte, que ens han seguit i acompanyat a través de les xarxes socials, i a les que fins i tot han col·laborat econòmicament amb l’entitat, fent del lema del Casal el seu propi: ‘Persones per persones’, i encomanant-se de l’esperit solidari.

Imatge del projecte Vincles del Casal dels Infants

Imatge del projecte Vincles del Casal dels Infants

Els beneficis d’aquesta iniciativa solidària es destinaran al projecte Vincles, que cada dia acompanya mares amb nadons de 0 a 3 anys, que viuen en situació de pobresa i exclusió. Aquest suport es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.

El proper dia 5 de febrer celebrarem l’acte de cloenda al restaurant Arola de l’Hotel Arts, i serà el moment de fer balanç del projecte i de fer extensius els agraïments. A més, farem el sorteig dels àpats entre els participants que han omplert els posagots que opten a gaudir d’un àpat per a dues persones en algun dels restaurants de la Tapa.

Ara posem punt i final a la segona edició, però no tanquem les vies de col·laboració per seguir lluitant contra la injustícia social. Si no has tingut ocasió de participar al projecte de la Tapa Solidària però vols posar el teu gra de sorra per lluitar contra la pobresa infantil, col·labora en la campanya ‘El teu suport, avui, alimenta el futur de molts infants’ a través d’aquest enllaç: http://www.personesperpersones.org/formulari/campanyes/formulari.html

I si vols seguir el fil de l’actualitat dels projectes del Casal dels Infants ho pots fer a través dels següents enllaços:

Des d’aquí su diem fins aviat i esperem retrobar-vos l’any que ve, en la tercera edició!

Gràcies a tots i a totes, i molt bon any!

A reveure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s