Conversem sobre solidaritat amb l’Oscar, de la Taperia Ordesa

Estàndard

Avui, darrer dia de l’any, volem publicar una nova conversa sobre solidaritat, de la mà del nostre col·laborador Joan Marc, que aquesta vegada ha visitat la Taperia Ordesa de la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona.

Diem a reveure al 2012, tot esperant que el 2013 ens seguiu acompanyant en aquesta i altres iniciatives, i rebent el suport de la ciutadania en la lluita contra la pobresa infantil al nostre país. Només entre totes i tots aconseguirem que la pobresa no sigui hereditària.

Imatge de l'Òscar, de la Taperia Ordesa

Imatge de l’Òscar, de la Taperia Ordesa

“Quan he estat de viatge, menjant-me un gelat per exemple, i he passat per davant d’una persona necessitada, sempre he sentit aquella sensació de voler fer alguna cosa…i l’he feta.” Així descriu l’Oscar la seva actitud envers la solidaritat. I això és el que el va empènyer a contactar amb el Casal i oferir-se per participar en el projecte de la Tapa Solidària.

Aquest jove empresari és conscient que en els temps que corren és imprescindible aportar alguna cosa per tal de millorar la situació dels més desemparats. “I si de passada contribueixes a milllorar la reputació de la teva empresa, doncs millor”. És un valor afegit, però no el principal.

La tapa escollida per la taperia Ordesa son les ”rabas de pollo”. I l’estratègia per a les festes nadalenques està ben definida: “l’oferirem a tothom com la nostra tapa estrella!”. D’oportunitats no els en faltaran: es troben al davant de la Fira del Nadal de la Gran Via!

Us desitgem un Feliç 2013!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s