Bon Nadal i felices tapes!

Estàndard

Moltes persones deuen estar a punt de posar-se davant dels fogons. D’altres estan pensant en les darreres compres per fer l’àpat de la nit de Nadal, mentre els més petits de la casa van engreixant el cagatió amb la il·lusió de veure com, amb un parell de mastegots, els cagarà alguna soropresa.

La família de la Tapa Solidària també es vesteix de Nadal, i aprofita aquesta finestra al món per desitjar-vos unes felices festes amb la postal del Casal dels Infants.

En nom dels infants i joves del Casal, Bon Nadal!

En nom dels infants i joves del Casal, Bon Nadal!

Són dies de gran activitat per als restaurants del nostre país, i també per als col·laboradors de la Tapa Solidària, que mantenen el seu compromís amb el projecte dia rere dia. Aquests dies d’activitat extraordinària seguiran servint la tapa solidària que han triat per donar suport als infants del Casal. Mig euro de cada tapa venuda donarà suport a la lluita contra la pobresa infantil.

Per una altra banda, volem recordar que pots participar al concurs de la Tapa Solidària, creant la teva pròpia tapa. Els propers dies segur que cuinaràs plats deliciosos per a la família i els amics. Aprofita l’ocasió, fes-li una foto al teu millor plat i comparteix-lo al facebook de la Tapa: www.facebook.com/tapasolidaria o al Twitter de la Tapa: www.twitter.com/tapasolidaria fent menció a @tapasolidaria. Trobaràs més informació a: https://tapasolidaria.org/2012/12/20/crea-la-teva-tapa-solidaria-pot-tenir-premi/

Aprofita aquestes festes per fer una Tapa Solidària!

Bon Nadal, i felices tapes solidàries!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s