Conversa solidària… amb en Joan, del B Lounge

Estàndard

Aquí teniu una nova entrevista que el nostre voluntari Joan Marc ha fet aquests dies… En aquesta ocasió s’ha acostat a l’Hotel Barceló Raval. El seu restaurant, el B Lounge, col·labora amb la Tapa Solidària.

Joan Gómez, del restaurant B Lounge, a l'Hotel Barceló Raval

Joan Gómez, del restaurant B Lounge, a l’Hotel Barceló Raval

Parlar amb en Joan Gómez de solidaritat és una experiència molt recomanable.Es tracta d’un professional de la restauració amb iniciativa, amb bones idees, i amb el que és més important, amb prou energia com per dur aquestes idees a la pràctica. Per això parla del projecte Tapa solidària amb passió i convicció. Passió perquè és conscient de la creixent necessitat d’apostar per iniciatives d’aquest tipus en un entorn –global i local- en crisi, i convicció perquè està convençut que entre totes i tots un món millor és possible.

La tapa del B Lounge són les aletes de pollastre de corral desossades i confitades amb ‘mojo picon’. Una tapa ‘estrella’ de l’establiment, que es manté en la recentment estrenada carta.  A més, en Joan ha decidit incloure-la  en el seu menú degustació, per la qual cosa se’n venen nombroses unitats a diari.

És o no és una bona iniciativa?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s