Xerrades solidàries amb… el Manolo, del restaurant Candela

Estàndard

Amb aquest post iniciem una sèrie de xerrades que hem anomenat ‘solidàries’ amb el suport del Joan Marc, voluntari del projecte de la Tapa, que ens acosta al dia a dia de les persones que treballen als diferents restaurants col·laboradors del projecte Tapa Solidària.

Endeguem aquesta sèrie de converses amb el Manolo, del restaurant Candela, a la plaça Salvador Seguí, número 13, del Raval de Barcelona. Al dabvant de la Filmoteca de Catalunya.

 

El restaurant Candela és un dels 70 restaurants col·laboradors de la Tapa

El restaurant Candela és un dels 70 restaurants col·laboradors de la Tapa

El Manolo és el propietari del Candela, un refugi molt acollidor en el cor del Raval, al qual els treballadors i voluntaris del Casal hi acostumem a anar a fer un café i una xerrada.

El Manolo ens explica que està content. Content perquè aquest any sí que ha pogut participar a la Tapa. L’any passat el projecte el va enxampar quan tot just acabava d’inaugurar el Candela, i no hi va ser a temps.

La Tapa escollida pel Manolo, el cruixent de botifarró, és una de les més populars del restaurant. Una tapa deliciosa i generosa, que gairebé arriba a la categoria de plat. Per això agrada tant i per això, en tres setmanes, ja se n’han venut més de 30.

El Manolo ens explica que els seus clients han acollit el projecte de la Tapa Solidària de forma molt positiva. L’enganxina identificativa a la carta,  al costat del nom de la tapa, desperta la curiositat de la gent, que acostuma a preguntar sobre el seu significat exacte. Un cop se’ls explica la finalitat solidària del projecte, ningú no dubta en demanar “una de botifarró”.  De ben segur que una tapa solidària s’assaboreix millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s