Tapes solidàries amb estrella Michelin!

Estàndard

El passat divendres, dia 23 de novembre, es va fer pública l’actualització de la llista de restaurants mereixedors del reconeixement per part de la famosíssima guia Michelin, que distingeix la qualitat dels establiments amb estrelles Michelin.

Per al projecte de la Tapa Solidària és una gran sort poder comptar amb la col·laboració dels més de 70 restaurants que donen suport a la iniciativa i, a més, és un gran privilegi poder comptar en aquesta llista amb els restaurants que compten amb aquesta distinció.

Guanyar una estrella demana gran esforç i responsabilitat, i un nivell d’exigència molt alt per mantenir-la. L’exemple de treball i responsabiltat dels equips distingits és un mirall per als joves que cada dia s’esforcen per tenir oportunitats de futur al Casal dels Infants. La nostra sincera enhorabona per aquest ‘premi’ que manté la cuina catalana entre les millors del món. La cuina dels restaurants de la Tapa, però, compta amb el valor afegit de l’esperit solidari que demostren donant suport a les persones més vulnerables, adherint-se a aquesta campanya, i el premi pel seu compromís no té preu.

Aquí us detallem els restaurants que compten amb estrelles Michelin i que formen part de la Tapa:

  • El Racó de Can Fabes, que ofereix la tapa de bull de pintada i llamàntol
  • Comerç 24, que ha optat per una clàssica croqueta, per poder sumar molts esforços a la Tapa
  • Fonda Gaig, que ha triat la brandada de bacallà com a proposta solidària
  • Hofmann, que proposa com a tapa solidària la costella lacada
  • Dos Palillos, que participa a la Tapa Solidària amb els tomàquets cherry amb tempura i wasabi

I ara… a què espereu per tastar una tapa amb estrella Michelin?

Que vagi de gust!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s