Eleccions… i tapes

Estàndard

Estem a les portes d’un cap de setmana electoral. Després de setmanes de debats, de campanyes i d’anuncis a tots els mitjans de comunicació, us proposem una acció que us permetrà, a la vegada, gaudir d’un moment d’esbarjo personal i de practicar la solidaritat. Durant la jornada de reflexió de dissabte, o bé abans o després d’anar a votar diumenge… et ve de gust fer una Tapa Solidària?

L’elecció és molt senzilla. Molt més que anar a votar… Només cal consultar la llista de més de 70 restaurants que col·laboren amb la Tapa Solidària i practicar la solidaritat. Per cada tapa solidària consumida, el restaurant dóna 0.50 cèntims al Casal dels Infants, i se suma, d’aquesta manera, a la lluita contra la pobresa infantil.

Una altra opció de consulta dels restaurants és a través del Foursquare, on podeu localitzar els establiments participants del projecte.

Però encara hi ha una tercera opció: a través de l’APP de la Tapa. Al menú que teniu a la dreta del blog, podeu descarregar-vos a través del codi QR, l’aplicació de la Tapa per a Android i per a dispositius Apple. Per a més informació de com descarregar l’APP, clica aquí.

Bon cap de setmana… i feliç Tapa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s