Aquest any… en fem una altra! Torna la Tapa Solidària!

Estàndard

El dimarts 16 d’octubre engeguem la 2a edició d’una iniciativa que, amb l’extraordinari suport dels principals restaurants de Barcelona, ens permet transformar tapes en oportunitats

L’octubre de 2011 neix la Tapa Solidària, un projecte apadrinat per l’Albert i el Ferran Adrià, per unir esforços en la lluita contra la pobresa infantil. En la 1a edició, i gràcies al suport de molts restaurants, vam aconseguir transformar 40.000 tapes venudes en oportunitats i el projecte maternoinfantil Vincles ha continuat obert el 2012 per acompanyar els infants de 0 a 3 anys i les seves mares.

Aquest any, en fem una altra!

Foto de família de la cloenda de la Tapa Solidaria del Casal dels Infants, el gener passat

Foto de família de l’acte de cloenda de la Tapa Solidaria del Casal dels Infants, el gener passat

El proper dimarts, dia 16 d’octubre a les 10h30 presentem per segon any aquesta iniciativa solidària al restaurant Tickets, propietat dels germans Adrià, ambaixadors mundials de la cuina catalana. Seguirem unint esforços i fent arribar a més persones el projecte social que des del Casal duem a terme. Comptar amb el compromís i la il·lusió dels restaurants col·laboradors del projecte, i d’altres nous, ens ha engrescat a repetir l’experiència.

Cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants. I amb la consumició de la Tapa, hi ha l’opció de participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cada un dels restaurants.

Els beneficis de la Tapa Solidària es destinaran a un dels projectes del Casal que cada dia donen suport als barris més vulnerables, on es concentren majors desigualtats: on hi viuen infants, joves i famílies en situació de pobresa i exclusió. Aquest suport es traduirà en més oportunitats per transformar la seva realitat.

La Tapa Solidària tindrà una durada de 3 mesos, a partir del 16 d’octubre de 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s