El restaurant Arola acull l’acte de cloenda de la Tapa Solidària

Estàndard

… i comencen les oportunitats per a molts infants i joves

Gràcies a l’extraordinari suport dels principals restaurants de Barcelona, finalitza amb èxit el projecte ‘Tapa Solidària’. Després de tres mesos de vida, el passat 6 de gener es va posar el punt i final al projecte de la Tapa Solidària del Casal dels Infants. Han estat tres mesos de grans complicitats, de solidaritat, de suport mutu, de treball conjunt: d’un maridatge excel·lent entre el món de la gastronomia, la ciutadania i el projecte social del Casal dels Infants.

Dimarts dia 30 de gener, a partir de les 17.30h, celebrem l’acte de cloenda al restaurant Arola de l’Hotel Arts Barcelona, en un acte presentat per Dani Jorquera, president del Casal dels Infants, Albert Adrià, padrí del projecte (juntament amb el seu germà Ferran Adrià), i el xef Sergi Arola. Ens acompanyaran a la cita l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí i Aixut, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; la 4a tinenta d’alcalde, la Il·lma. Sra. Maite Fandos, i el director de l’INCAVI, Sr. Jordi Bort.

Volem agrair especialment el suport incondicional dels seus padrins: els germans Albert i Ferran Adrià, que han abanderat aquesta iniciativa i l’han feta seva des del primer dia que la van conèixer. I molt especialment al xef Sergi Arola, per la complicitat en el projecte i el compromís adquirit, així com també per acollir el final de festa de la Tapa al restaurant Arola de l’Hotel Arts Barcelona. Volem agrair, molt sincerament també, la implicació i participació dels restaurants col·laboradors, que han permès fer arribar la missió i els valors del Casal dels Infants als seus establiments, i n’han fet còmplices els seus clients, els quals han pogut tastar saboroses i solidàries tapes. Aquest agraïment sincer també el volem fer arribar a la ciutadania: a les persones que ens han donat suport fent d’altaveu del projecte, que ens han seguit a través de les xarxes socials, i a les que fins i tot han col·laborat econòmicament amb l’entitat, encomanant-se de l’esperit solidari i fent del lema del Casal el seu propi: ‘Persones per persones’.

Amb els beneficis d’aquesta iniciativa solidària recolzarem l’experiència que fem al Raval amb mares i fills menors de tres anys, oferint acompanyament per la criança i educació dels nens, perquè en aquesta etapa inicial de la seva vida puguin construir uns vincles ferms mare-fills, i les mares tinguin el suport per tirar endavant un projecte vital en el seu barri – i les mares puguin encarar el futur amb més confiança. Tenim la voluntat de portar aquesta experiència a d’altres barris on estem intervenint.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s