Finalitza el projecte de la Tapa Solidària… i comencen les oportunitats per a molts infants

Estàndard

Després de tres mesos de vida, el passat 6 de gener va arribar el moment de posar el punt i final al projecte de la Tapa Solidària del Casal dels Infants.

Un dels moments més emblemàtics de l'acte de presentació de la Tapa SolidàriaHan estat tres mesos de grans complicitats, de solidaritat, de suport mutu, de treball conjunt: d’un maridatge excel·lent entre el món de la gastronomia i el projecte social del Casal dels Infants.

Des del Casal dels Infants volem agrair especialment el suport incondicional dels seus padrins: els germans Albert i Ferran Adrià, que han abanderat aquesta iniciativa i l’han feta seva des del primer dia que la van conèixer. Volem agrair, molt sincerament també, la implicació i participació dels restaurants col·laboradors, que han permès fer arribar la missió i els valors del Casal dels Infants als seus establiments, i n’han fet còmplices els seus clients, els quals han pogut tastar saboroses i solidàries tapes. Aquest agraïment sincer també el volem fer arribar a les persones que ens han donat suport fent d’altaveu del projecte, que ens han seguit a través de les xarxes socials, i a les que fins i tot han col·laborat econòmicament amb l’entitat, fent del lema del Casal el seu propi: ‘Persones per persones’, i encomanant-se de l’esperit solidari.

Els beneficis d’aquesta iniciativa solidària es destinaran als projectes que, cada dia, donen suport als infants, joves i famílies que viuen en situació de pobresa i exclusió. Aquest suport es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.

Si voleu seguir el fil de l’actualitat dels projectes del Casal dels Infants ho podeu fer a través dels següents enllaços:

Estem convençuts i convençudes que no es tracta d’un adéu sinó d’un a reveure i que aquesta experiència ha estat la llavor que farà créixer noves aliançes i projectes en un futur proper. esperm retrobar-vos l’any que ve, en una segona edició!

Gràcies a tots i a totes, i molt bon any!

A reveure!

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s