La Tapa Solidària es presenta al Tickets dels germans Adrià

Estàndard

L’Albert i el Ferran Adrià, com a padrins de la iniciativa, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i els principals restauradors de Barcelona han donat suport a la presentació en societat de la Tapa Solidària del Casal dels Infants

Després de 8 mesos de gestar-se la idea, avui s’ha presentat la Tapa Solidària al restaurant Tickets del germans Albert i Ferran Adrià, que apadrinen el projecte. A l’acte hi ha assitit un gran nombre de restauradors barcelonins, que també formen part del projecte com Carles Gaig o Sergi Arola, que no han volgut faltar a la cita.

Lluís Prats, membre de l’Associació del Casal, ha estat el primer en donar la benvinguda als assitents. A continuació, el president del Casal, Dani Jorquera, ha agraït la gran assistència de restauradors i mitjans de comunicació a la presentació i ha destacat el bon maridatge que el món de la gastronomia, amb una destacada vessant solidària, i el Casal dels Infants han aconseguit amb la posada en marxa d’aquest projecte, un projecte de la ciutadania que pretén lluitar contra les desigualtats socials. Dani Jorquera no ha volgut oblidar que 1 de cada 4 nens a casa nostra és pobre, i és per això que es fan tan necessàries iniciatives com aquesta.

Al llarg de la presentació, el cèlebre cuiner Ferran Adrià ha volgut destacar que ‘estem en un moment molt difícil, i els que som uns privilegiats ens toca ajudar la gent de casa’. ‘El repte que tenim tots és fer moltes coses creatives, que no suposin un esforç de temps, però sí un esforç de voluntat’, ha sentenciat tot reivindicant que el sector gastronòmic sempre està obert a donar suport a la ciutat i al país, i així ho demostren dia rere dia.

A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha recordat que la pobresa és al costat de casa. També ha lloat la tasca del Casal dels Infants en la lluita contra les desigualtats socials, subratllant que l’entitat fa valer la seva experiència per arribar a les persones més vulnerables. ‘Si el Casal dels Infants no existís, s’hauria d’inventar’, ha conclòs. Al final de l’acte s’ha ofert un petit refrigeri amb el suport dels alumnes que s’estan formant com a ajudants de cambrer i cambrera a l’Aula d’Hostaleria del Casal. Per a ells ha estat un privilegi poder conèixer professionals de tan prestigi i fer l’acompanyament en la presentació.

El projecte de la Tapa Solidària finalitzarà a primers de gener, moment en què es posarà el punt i final amb un acte previst al restaurant Arola, del xef Sergi Arola. Totes les persones que es facin sòcies del Casal dels Infants en el marc d’aquest projecte optaran al sorteig d’un sopar per a dues persones vàlid per als restaurants adherits a la campanya.

One response »

  1. Retroenllaç: La Tapa Solidària es presenta al Tickets dels germans Adrià « Delicadeses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s