Els restaurants de la Tapa Solidària visiten el Casal dels Infants

Estàndard

Representants de la majoria dels restaurants que participen al projecte ‘Tapa Solidària’ van visitar ahir, 19 de setembre, el Casal dels Infants de la mà del president de l’Associació, Dani Jorquera, i de la directora general, Rosa Balaguer

L’Hotel Principal, empresa col·laboradora del Casal, va ser el punt de trobada i d’acollida dels assistents a la cita. El president de l’Associació, Dani Jorquera, va donar la benvinguda agraint, molt sincerament, la presència a la trobada. La cita va ser l’excusa perfecta perquè els restaurants posessin cara i ulls als diferents representants, es coneguessin i, a la vegada, fessin coneixença del Casal dels Infants en persona, un projecte al qual han decidit sumar el seu gra de sorra.

A continuació la comitiva es va traslladar al ‘Taller del Raval’, al número 21 del carrer Junta de Comerç, espai on es desenvolupen la majoria dels projectes del Casal orientats a la formació i inserció sociolaboral de joves en risc d’exclusió social. En aquest espai la directora general de l’entitat, Rosa Balaguer, va donar a conèixer la tasca que el Casal desenvolupa, des de fa 28 anys, contra la pobresa i la injustícia social al nostre país. Un vídeo protagonitzat per infants i joves del Casal, on expressen què senten i pensen al voltant de la pobresa, va concloure l’explicació de la directora. Tot seguit, Lluís Prats, membre de l’Associació i de la Comissió d’Empreses del Casal, que ha impulsat la iniciativa solidària, va explicar als participants el funcionament de la Tapa Solidària, que s’engega el mes d’octubre.

Els assistents van mostrar el seu entusiasme per formar part d’aquest projecte ciutadà, encomanant-se de l’esperit ‘Persones per persones’ que caracteritza a tota persona que col·labora amb l’entitat i se sent actor social, capaç de generar un canvi en la societat des de l’acció. De fet, les persones que participen d’aquest projecte són veritables emprenedors socials els quals, amb la seva aportació i la seva decisió de col·laborar, lluiten contra les injustícies socials que, malauradament, la crisi actual fa cada cop més grans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s